Psychologiepraktijk

De Pastorie

Persoonlijk & 
resultaatgericht

Psychologiepraktijk de Pastorie in Sint-Michielsgestel biedt kortdurende behandeling voor volwassenen.  

Wanneer het omgaan met problemen of tegenslagen niet goed meer lukt, kan dit leiden tot verschillende klachten. Je wil graag tot verandering komen maar je weet niet goed hoe. Dan kan het zinvol zijn om een psycholoog in te schakelen. Hulp bij Psychologiepraktijk de Pastorie is toegankelijk, persoonlijk en resultaatgericht. Op basis van de hulpvraag en wetenschappelijk onderbouwde inzichten, wordt een behandeling op maat gemaakt. De behandeling wordt vaak vergoed door de (basis)zorgverzekering.

“Voor effectieve en persoonlijke hulp bij psychische klachten”

Corona

Voor het toepassen van hygiënemaatregelen en gedragsregels in de praktijk, wil ik je vragen om de actuele aanwijzingen van het RIVM op te volgen. Tijdelijk worden er geen kosten in rekening gebracht wanneer je op het laatste moment niet kunt verschijnen op de afspraak, wegens verkoudheid, hoesten en/of koorts.

Ik wil je vragen om bij aankomst en vertrek in de wachtkamer een mondkapje te dragen. Tijdens de sessie kun je het mondkapje weer afdoen. 

De huidige wachttijd bedraagt 7-8 weken. 

Afspraken vinden plaats op maandag, woensdagmiddag of vrijdag

Bij crisis

De praktijk heeft geen crisisdienst. Indien sprake lijkt te zijn van een crisissituatie, neem dan contact op met je huisarts of (tussen 17:00 en 08:00 uur) met de huisartsenpost: 0900-8860.

Kwaliteitscertificaat

Wietske Koeslag is lid van de Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP) en is gevisiteerd in 2020 op basis van de LVVP-kwaliteitscriteria. Het visitatiecertificaat is geldig voor 5 jaar.

 

Aanmeldformulier

Om je zo goed mogelijk te helpen wordt je verzocht om het formulier zo compleet mogelijk in te vullen. Alle gegevens worden vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld.

Aanmelden

Wietske Koeslag

Gz-psycholoog / Cognitief gedragstherapeut VGCT®

Contact